Oct 22, 2010

saranghae

hai!


saranghae. selamat pagi semua. hari ini jumaat lagi. jumaat sudah tiba. kiamat sudah dekat. i'm keep saying this to remind myself. kita hidup tak selamanya. waaaa. ok. anda semua apa khabar? sihat? pekse dah dekat. anda sudah bersedia. apakah anda sedia? saya tak sedia lagi. tengah cuak gila. saya tulis sebab saya tengah macam gembira. gembira gila. gila gila punya. sangat seronok. walaupun baru jumpa lagu ini dalam masa 2 minit tadi(before buat post ini!). part rapping dia memang seronok! wooo. memang best la lagu ini. hahaha. tenang gila. tapi cam happy semacam seyh. haha. sangat seronok. lagu ini memang best. sebab lagu yang saya dengar ini sangat tenang gila. oh. memang best siot. taktau nak tulis apa lagi. rasa macam nak menulis je pagi ini. mungkin sebab bangun awal tadi. weee. seronok nya perasaan ini. lagu ini memang best siot. hahaha. oh. memang saya taktau la apa nak cakap lagi. cuma semoga berjaya untuk peperiksaan kali ini. ah, lagu nak abes. haa. takpa, dia repeat balik. wooo. seronok seh. sambung balik. doakan kejayaan kita semua ya. saya nak mintak maaf la pada semua kalau ada buat anda sakit hati, sakit badan, bengang, dan semacam yang mungkin. saya pun nak minta maaf kalau saya ada mengumpat anda. maaf ya! weee. sangat tenang siot lagu ini. hahaha. wooo. memang seronok siot! hahaha. maaf la kalau anda sakit hati ke kalau baca post ini. haha. weee. btw, i'm not on drugs ok. ;) hahaha. sangat seronok. gila kot tenang. memang best ah. waaa. selamat tinggal. jumpa lagi. waaa. gile seronok. hahaha. memang seronok. weee.

5 comments:

NatasyaBellamy said...

haha. rilek2 zim.

Najwa said...

hahaha..xleh blah..ulang ayt sme je..
"lagu mmg best..sgt tenang...weee...wee..weee.."
mmg nmpk sgt hepi ngn freakkk...haha..

echidna mundo said...

hahaha...tak tau doe...
dah itu yang aku rase..
heppi lak tetibe bile denga lagu nih...hahaha
weee...

amiranadia said...

tetibe je rase pic kt atas tu look exactly like me..ahaks~

echidna mundo said...

ces. perahsan. hahaha